Persoane interesate

marți, 10 iulie 2012

Un blog minunat!!!

Am facut acest post pentru a ajuta o prietena...poate nu ne-am cunoscut fatza in fatza,dar este ca o prietena pentru mine...de fapt toate persoanele cu care am interactionat in aceasta lume,ii consider prieteni.
Revenind....vreau sa va arat aceste povesti minunate!
Aici gasiti unul din blogurile ei...."Stephany's fiction!"
Povestea "O viata dificila"....are 23 capitole+epilog si este o poveste de dragoste cu adolescenti:X
Rezumatul:"Si  care o are in rolul princilal pe Jane Smith , o fata care chiar are o viata dificila la liceu . De-a lungul anilor , fiind obligata sa faca fata umilintelor se se abateau asupra ei . dar intr-o zi , Alex , o colega transferata , ii devine prietena , si astfel o ajuta sa nu se mai lase umilita de ceilalti . Dar ce se intampla cand fratele lui Alex , Taylor este mult ravnitul bad boy de care toate fetele sunt indragostite ? Si mai ales cand acesta este iubitul Miei , cea care i-a facut viata imposibila lui Jane in ultimii 5 ani ? Dar cand Jane isi da seama ca ii place pe Taylor ?"

Tot aici mai puteti gasi o excelenta poveste cu vampiri "The Vampire Hunter".(pana acum are 10 capitole)
Rezumat: "Daca pana acum nu ati crezut in vampiri , acum e timpul sa o faceti ! Sau , cel putin asta ne spune Bella Swan , specializata in uciderea vampirilor . Asociatia ultrasecreta a vanatorilor de vampiri ( AUW), a ales-o pentru calitatile sale exceptionale de a se lupta , pentru agilitatea si reflexele ei "de pisica "( asa cum obisnuiesc sa o  compare ceilalti ) , si mai ales pentru ura ce o poarta pentru acesti monstri ce i-au ucis parintii .
   Si parintii ei erau vanatori , la fel ca si ea . Insa de unde aveau sa stie ca Volturii aveau sa organizeze o rascoala ? Nimeni nu s-a asteptat la asta . Nu se asteptau nici macar sa descopere ca unii vampiri au puteri . Asa ca nu au stiut nici cum sa se apere .
      Si , asa , prin ura pura , Bella a reusit sa devina cel mai bun vanator de vampiri . Se spune ca fusese si muscata de cateva ori , insa din cauza urii ce o purta in inima , nu au reusit sa o transforme , si nici macar sa o omoare .
     Insa , cand este trimisa in Forks , sa anihileze familia Cullen , totul se schimba . Oare Edward are ceva de-a face cu asta ? Oare inima Bellei e chiar asa de neagra ? Ii va cruta ?
  Si mai ales .... va reusi Bella sa faca fata unei noi revolte a Volturilor ?"


Un alt blog la care tot Stephany scrie este acesta .Aici puteti sa gasiti niste poezii extraordinare,unde fiecare vers transmite cate o traire atat de profunda,incat parca te pierzi in totalitate.Mai puteti gasi niste one-shoot-uri magnifice,care abordeaza diferite teme.Dar bineinteles regasim si aici si povesti ca:
"Project:Returning in time" care are 20 de capitole+epilogul.
Rezumat: 

"Povestea incepe , cand Edward o paraseste pe Bella in padure . Intr-o zi , fiindu-i foarte dor de Edward , se intoarce in poenita lor . Acolo se intalneste cu Laurent , care vrea sa o omoare , insa hainta intervine cam tarziu , caci Bella fusese deja muscata , iar acum se transforma . jabob , nu se indura sa o omoare si ramane cu ea pana devine vampir .  Laurent a scapat cu viata din labele lupilor si fuge la Victoria .
    Iar Bella , dupa ce se trezeste ca e vampir , vrea sa-l caute pe Edward . Insa dupa ce afla de la Alice o veste ingrozitoare , doreste sa repare totul si sa o ia de la inceput . Va gasi ea o cale de a se intoarce in timp sa se salveze pe sine si pe iubirea ei , Edward ?"

O alta poveste este "Povestea unei tinere" care are 36 de capitole+epilogul care contine atat personaje din twilight cat si alte personaje...:X

Si un Fanfic in colaborare cu Veronica "Meet Edward Cullen"(are deocamdata 6 capitole)
Rezumat: "Bella este o patinatoare " iesita la pensie mult prea devreme " am putea spune . Lucreaza pentru un bussinesman invatand copiii sa patineze .
  Dupa un concurs de caritate , are loc o ceremonie unde Bella iese invingatoare . La petrecerea de dupa intre ea si  Jack, bussinesmanul , are loc o scanteie si termina sarbatoare in patul lui acestuia . Dupa o noapte de amor, Bella este trezita de vocea lui. Jake vorbea la telefon cu logodnica sa Rose , care  il intreba daca nu a uitat de ceremonia logodnei lor din acea seara.
   Umilita , Bella doreste razbunare , si sa ii distruga nunta , asa ca singura modalitate la care se gandeste ea , este sa-i dovedeasca lui Edward Cullen , fratele lui Rose , cat de ticalos este aceste . Pana a da de el , insa , are o cale lunga de strabatut ."

Si ultimul ei blog il gasiti aici .Povestea pe care o puteti citi se numeste "Cautatoarea".
Rezumat: "Povestea este despre o fata de 14 ani pe nume Rebeca , care dupa ce ramane orfana , si este data in grija unui unchi , acesta o duce la un ospiciu pentru persoane cu dizabilitati mentale . Fiind perfect sanatoasa , Rebeca nu intelege de ce unchiul ei a adus-o acolo . Mai tarziu , isi da seama sa acel ospiciu nu era ceea ce parea , si apoi descopera si adevarata poveste despre moartea parintilor ei . In acel asa-zis ospiciu descopera multe lucruri infioratoare cum ar fi forte malefice care vor sa cucereasca lumea ,  monstri care se hranesc cu suflete umane , si multe altele . Cum se va descurca Rebecca in lumea aceea stapanita de fortele raului ? Veti afla in povestea pe care v-am pregatit-o !"

Sper ca v-am facut curiosi cu blogurile ei...eu zic ca povestile,poeziile si one-shoot-urile sunt foarte interesante...pentru toate gusturile.Veti gasi o persoana foarte dragutza,puteti schimba pareri,idei.Intrati,cititi,relaxati-va,lasa-ti o parere!!!

17 comentarii:

  1. Ce bine-mi pare de post-ul asta.Sper ca mai multi sa-i citeasca povestile de acum.:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună! Am văzut că eşti un comentator activ pe blogul cu poveşti. Dacă ţi-ar plăcea să faci parte din echipă te rog să dai un semn. Nu cer să scrii în fiecare zi sau săptămână, ci atunci când ai chef şi inspiraţie.
    Mulţumesc şi te aşteptăm cu un răspuns.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună!Ţi-am descoperit de ceva vreme blogul,şi să şti că îmi place cum scri!Te voi urmări cu siguranţă!
    P.S:Ţi-am luat bannerul,sper că nu te superi!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Bun, nu vreau sa supar pe nimeni, dar prietena asta a ta e cam obsedata de Twilight :-s. E ok, si mie imi place (de fapt doar cartile imi plac), dar nu mi se pare ok sa foloseasca personajele in alte povesti... Trebuia sa le fi pus alte nume macar :-s. Cum am spus, nu vreau sa supar pe nimeni, e doar aprerea mea! Sunt sigura ca povestile sunt oricum interesante, fiind in mod clar diferite de ceea ce-a scris Stephanie Meyer, si le voi citi cand am timp. Cele care nu au legatura cu Twilight mi se par de-a dreptul geniale :x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei @ Sweet Lemon ! Ma bucur ca ti-ai spus parerea , si sincer nu m-ai suparat deloc . Insa ceea ce fac se numeste " fanfic " . Fanficurile sunt povesti , in care folosim personaje deja consacrate , punandu-le in alte situatii . Sunt sute , daca nu mii de fanficuri twilight , atat in Romania , cat si in multe alte tari in care a aparut " fenomenul Twilight " .Deci nu sunt nici prima , nici ultima care scrie asa ceva . Poti cauta pe google " fanficuri twilight " si ai sa dai de sute de bloguri asemanatoare cu ale mele .

      E in regula ca iti pui intrebari in legatura cu ceea ce scriu , mai ales daca nu ai luat contact cu " lumea asta twilight " , si sa stii ca chiar nu m-ai suparat prin comentariul tau .
      Mie imi place sa fac ficuri , pentru ca ... in primul rand imi plac ( atat sa le scriu , cat si sa le citesc ) si in al doilea rand , am observat ca exista multa lume care adora ceea ce scriu .( fani twilight ).
      Si nu sunt vreo obsedata de Twilight ( bine , poate putin :"> )insa povestea m-a impresionat foarte mult , si aceste carti m-au indrumat sa ma apuc de scris .
      Te invit sa-mi vizitezi blogul , si ai putea macar sa incerci sa-mi citesti cateva fanficuri , macar din curiozitate . Nu zic ca as fi foarte buna la asta , dar , incerc :)
      PS : Daca reusesti sa citesti ceva ( de pe blogul meu ) astept sa-ti " aud " parerea :D

      Ștergere
    2. Hei :) Ma bucur ca nu te-am suparat. Si iti multumesc de explicatie, chiar nu stiam definitia "exacta" a fanficurilor spre rusina mea, desi am auzit de ele. Eu nu am mai vazut niciunde o povestioara dinasta, fanfic - ca sa fiu mai exacta, cu personaje care deja exista si de aia nu stiu, nu mi-a parut ok. Like I said - e doar parerea mea :D. Desi stiu cum e, adica imi pot imagina... cand o poveste se incheie iti doresti sa continue sau te gandesti la alte scenarii :D.
      Dupa cum am zis si mai sus voi intra sa citesc atat cele Twilight-inspired, cat si celelalte si iti voi spune si parerea mea, promit :D. Daca nu ma vezi prea curand e pentru ca vineri plec din localitate si o sa fiu plecata destul de mult timp (si nu voi avea acces la internet).
      E ok ca iti place Twilight atat de mult :)) Si mie mi-au placut mult cartile. Filmele asa si asa, dar cartile sunt chiar foarte tari :D.
      Ne auzim curand >:D<

      Ștergere
  5. Salut ! Am vazut ca ai postat pe blogul tau button-ul de la concursul meu aniversar pentru cei 400 de abonati.Te rog sa intri inca odata la mine pe blog si sa copiezi link-ul de sub button, pentru ca cel de dinainte era gresit - adica cel pe care l-ai pus tu pe blogul tau - si acum am pus unul nou. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am observat problema,dar nu pot sa o repar...de fiecare data cand pun codul....nu se chimba nimik!!!

      Ștergere
  6. @Sweet Lemon, se pare ca nu te-ai prins de ceea ce inseamna fanfiction! Stephany este o scriitoare foarte buna, si nici macar nu a copiat personajele asa cum erau in carti. Le-a dat alte trasaturi de caracter, alte ocupatii, a nascocit noi intrigi...
    Imi place mult articolul! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I-am spus si ei mai sus - nu stiam ca asta inseamna fanfic :D Si nu ma itnelege gresit, nu am spus ca nu ar scrie bine. Sunt sigura ca e foarte buna, altfel nu ar fi avut astfel de idei... Cel putin cea cu Bella - vampire hunter... e chair foarte originala :)). Voi intra la ea pe blog si-i voi citi povestile oricum :). Fanficurile, pardon! :D

      Ștergere
  7. Waw ! Nici nu stiu cum sa-ti multumesc ! M-ai lasat masca ! esti de-a dretul geniala si ... si ... chiar nu mai am cuvinte . Nu ma asteptam la asta , si sincer m-ai impresionat . Multumesc mult , mult , mult de tot , si in curand voi face si eu o postare cu toate blogurile care m-au promovat .
    Iti sunt sincer recunoscatoare pentru tot ce ai facut , si apreciez efortul pe care l-ai depus .
    Sper ca intr-o zi , sa-ti rasplatesc bunatatea , si sa te surprind la fel de placut cum ai facut-o si tu !
    Chiar iti multumesc ! :X :X :X

    RăspundețiȘtergere
  8. http://musicismyrefugebysara.blogspot.ro/2012/07/leapsa-de-la-ella.html
    leapsa de la mine!

    RăspundețiȘtergere
  9. wow...primesc mai multe commuri decat daca postam vrun capitol la poveste:)) asa ca sa raspund la toti:D
    @Stephany...nu e nici o problema...mi-a facut placere sa impartesesc cu altii povestile tale minunate!:D sincer...sincer imi era cam frica de raspunsul tau...am crezut poate ca am exagerat,sau poate nu m-am exprimat bine sau orice...asa sunt eu...se intampla uneori sa pun raul in fatza!oricum...meriti!blogurile tale sunt minunate!
    @Law...si eu sper la fel...sa aiba multe vizualizari,comentari etc.
    @Sweet Lemon-sincer si mie imi place twilight...desi inca nu am scris un fanfic,planuiesc in viitorul apropiat.desi parca imi este frica...de aceea as vrea sa fac o colaborare...cineva interesat?:Dar bucur ca ii acorzi o sansa...ti-am zis ca sunt grozave si ma bucur ca vei da o sansa si celor care contin personaje twilight!:D
    @Nyx ma bucur ca o sprijin pe Stephany
    @Sara Hope-mersii de leapsa,dar am completat-o!

    cine mai doreste reclama sa ma anunte!

    RăspundețiȘtergere
  10. Dupa felul in care ai prezentat fiecare poveste in parte ,mi se par foarte interesante.:) Cu siguranta voi intra sa citesc! :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Stephanie Meyer a reusit sa cucereasca inimile multora,e si a mea printre acelea.Dar..postarea ta,e chiar de-a dreptul GENIALA !!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Yeiii !!!! Ce de lume !!!!
    Chiar sper ca toti sa-mi dati o sansa , si sper ca nu o sa va dezamagesc :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Felicitari ! Tocmai ai primit o leapsa :D
    http://stephanyblog-stefany.blogspot.ro/2012/07/leapsa-premiu.html

    RăspundețiȘtergere