Persoane interesate

luni, 27 august 2012

Home Sweet Home!!!+multumesc+intrebare

In sfarsit am revenit acasa...sincer aceste cateva zile in care am plecat la tara,m-au facut sa nu mai vreau sa plec de acasa pentru o perioada de timp.Am dormit in ultimele 4 zile doar vreo 12 ore.Asa ca acum capul meu se simte de parca ar fi intr-o tornada.
Imi cer scuze daca am lipsit de pe blog,dar nu am avut laptopul cu mine(nu ca m-ar fi ajutat cu ceva ca acolo nu aveam oricum semnal),asa ca in seara si noaptea aceasta o sa incerc sa verific toate postarile facute de voi(si sunt o groaza).
O sa incerc in viitoarele postari sa va vorbesc despre locul unde am fost acum si de ce nu mai vreau sa plec o perioada de acasa:)),de ultima carte pe care o citesc si care imi da mici(mari) batai de cap,noi concursuri,si bineinteles ceva la fic.(mi-a venit o idee!!!;)) )
MULTUMESC pentru cele 10000 de afisari de pagina!!!Mi-ati luminat ziua,desi la mine in oras se apropie furtuna...
Intrebare:Cine stie un site de unde pot downloada carti in format electronic?(ceva care daca s-ar putea sa nu platesc:D)

Adio vacanta!!!
p.s.:acum ma duk la somnik ca sa pot fi treaza la noapte!!!

8 comentarii:

  1. Welcome back!
    Carti electronice iti pot da eu, draga mea, pentru ca am destul de multe, din mai multe genuri. Cand te trezesti:)), da-mi un mail la stephenie_cool2011@yahoo.com cu titlurile care te intereseaza si ti le voi trimite eu. Daca pe mail nu ma lasa sa le pun datorita marimii, ti le dau pe mess. Am si cu vampiri si cateva clasice si cu fantome, chiar si Cronicile Wardstone, toate in romana, majoritatea in pdf sau word.
    Ca site-uri, ar fi cartielectronice.blogspot.ro , carti.digitalarena.ro, cartiaz.ro si scribd.
    Atat stiu:) La noapte...voi fi online cam pana la 11 din pacate pentru ca dupa, se blocheaza reteaua. Oricum, daca nu putem lua legatura azi, vorbim maine in intervalul orar 10:00-23:00. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. esti o comoara la casa omului...cred ca maine o sa reusesc sa iti trimit un mail...acum incerc sa recuperez ce am pierdut in ultimele zile,asa ca o sa imi ia ceva:))

      Ștergere
  2. Bine ai revenit draga noastra >:D<
    Si la mien vine furtuna. N-om fi noi din acelasi oras?:)) Glumesc. Te astaptam sa scrii ceva deseara :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mnea....o asemenea personalitate ca tine,la mine in oras si eu nu as fi stiut:)) pai fi multumita ca nu esti in oras cu mine ca as fi stat pe capul 25/24 de ore:)) in seara asta nu voi posta...incerc de maine,maine seara sa vin cu mai multe postari o data(cu cele amintite mai sus,nu cu mai multe capitole,nu cred ca imi ajunge noaptea pentru asa ceva:)) )

      Ștergere
  3. Bine ai revenit astept cu nerabdare urmatoarele postari,in special la fic,pupici,pe mai tirziu

    RăspundețiȘtergere
  4. Giveaway pe blog:http://vampirepassion.wordpress.com/concursuri/vampire-giveaway/

    RăspundețiȘtergere