Persoane interesate

miercuri, 27 iunie 2012

Leapsa.......cartilor:X

Imi era dor sa completez o leapsa...dar fetele de pe blogul "Bibliophile Mistery" au fost dragutze si au impartisit leapsa tuturor cititorilor....multumesc:X:X:X...cine doreste poate sa o preia...:D


1. Care a fost prima carte pe care ai citit-o anul acesta?
pffff...greu de spus...eu uneori stau sa ma gandesc ce-am mancat in ziua aceea la micul  dejun:)) dar dak ma gandesc mai bine cred ca a fost "Accidentally married to...a Vampire" de Mimi Jean Pamfiloff.


2. Ce autor apare cel mai des in biblioteca ta?
Stati sa ma duc sa numar...nu e bibloteca mea prea mare dar.... charlaine harris-seria "Vampirii Sudului "(10 vol.) la egalitate de L.J.Smith-seria "Cercul secret"(3 vol),"Jurnalele Vampirilor"(I-IV)+"Jurnalele lui Stefan"(3vol.)...apoi Richelle Mead-seria "Academia Vampirilor"(6 vol.)

 3. Ce carte ai simtit nevoia sa arzi pe rug?
Nu sunt genu care sa zic ca ard o carte pe foc...adica eu am o mare grija cu cartile si de' cand mai vad anumite persoane ce fac cu cartile lor...dar cand mi-a recomandat doamna de romana in a-VII-a sa citesc "Baltagul" in vara...cred ca a fost prima data cand am avut niste ganduri criminale asupra unei carti...adica afara o caldura insuportabila...mai veneam uneori obosita de la gimnastica...cum sa citesc jumatate de carte unde descria niste dealuri si alte chestii...adormeam pur si simplu cu cartea in maini...(scuze tuturor celor carora chiar le-au placut cartea-dar pe mine m-a omorat)

4. Care era cartea ta preferata cand erai copil?
presupun ca...."CIRESARII."..am adorat aceea carte.


5. Care este cea mai complexa carte pe care ai citit-o?
 Cred ca pana acum..."Anna Karenina"...dar si seria "Vampirii sudului".

6. Ce carte ai lua pe o insula pustie?
Prima intrebare:Ce sa caut eu pe o insula???:))abia stiu cateva lucruri elementare in bucatarie...nu am cum sa supravietuiesc...totusi as lua cartea "Obsidian"-macar sa mor cu imaginea lui Daemon:X:X:X:X

 7. Ce scriitor este supraevaluat?
Nu am...bine am cativa din literatura noastra(si pe care trebuie sa ii inghitim la scoala)

 8. Care este cea mai buna carte citita anul acesta?
 "Obsidian":X:X:X:X

 9. Dar cea mai proasta?
Inca nu am...dar nu e timpul pierdut(mai ales ca e vara si am ceva lectura pregatita)

 10. Ce carte citesti acum?
"Jurnalele Vampirilor-Intoarcerea:Miez de noapte"-desi mi se pare cam isi pierde acel efect pe care il avea...poate e doar parerea mea...plus ca abia am citit 40 de pagini si deja imi vine sa o strang de gat pe ELENA-ce atat...ori Damon ori Stefan...alege o data!

7 comentarii:

  1. Te inteleg cu Sadoveanu. Cand eram mica saream pasajele (adica pagini intregi) cu descrieri... apoi tatal meu mi-a spus sa le "vad" dintr-un punct de vedere pictural si... nu le-am mai sarit... chiar pe toate.

    Si mie mi-au placut unele volume din Ciresarii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Numai ce-am citito si o si preiau :)).
    1. Sunt fana inraita a cartilor de vreo jumate de an :x Citesc intr-una :))
    2. Chiar imi era dor de o leapsa. Am zis despre mai multe ca o sa le preiau, dar n-am avut timp si am pierdut linkurile :-L. Asa ca o fac pe asta pana nu uit de ea! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie mi-au placut mult raspunsurile tale! Le-am citit cu drag...>:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. plus ca abia am citit 40 de pagini si deja imi vine sa o strang de gat pe ELENA-ce atat...ori Damon ori Stefan...alege o data!
    Bine punctat!:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Tocmai voiam sa-ti dau leapsa cand am vazut ca o ai... :)) Anyway, daca vrei sa vezi ce am raspuns eu e aici: http://darkangelsconfessions.wordpress.com/diverse/leapsa-4/

    RăspundețiȘtergere
  6. se pare ca iti plac mult cartile cu vampiri :)

    RăspundețiȘtergere