Persoane interesate

duminică, 13 mai 2012

Un mic anunt!!!

Astea 3 saptamani din luna mai,vor fi saptamani de "foc" pentru mine.La noi profii au ramas in urma cu notele...si mai am nevoie de cateva.Tocmai am scapat de teza la geografie.E bine macar ca la asta stiu ca iau un 10.Au mai ramas 3 teze.Pe 17 am teze la engleza cu profa mea "preferata".Si ca sa va spun asa...am cam dat de naiba.(Daca stie cineva cum sta treaba cu timpurile si m-ar ajuta,ar fi perfect-asta e una din "micile" mele probleme).Sper sa reusesc sa iau o nota mare.:D
Apoi pe 22 mai am teza la romana de o ora cu niste subiecte:)) (MOROMETII,HARAP-ALB,O NOAPTE FURTUNOASA).Cine a mai dat teza la romana,sa imi spuna si mie cam ce ar putea da.
Si pe 24 la logica.Si in momentul acesta numai logika nu mai sunt eu:))
                                                                 
Mda!Stiu am deviata de la subiect.Vroiam sa va spun ca nu voi mai posta...           o perioada.Nu e vorba ca nu am inspiratie,ci nu am timp.Ma simt cam agitata,iar cand prind putin timp,incerc sa ma mai relaxez,muzica sau chiar DORM(pentru ca persoanele care ma cunosc putin,sau chiar voi,ati vazut ca eu postez numai noaptea-probabil credeti ca nu prea dorm:)) )Din contra!Iubesc somnul...si acum simt o nevoie puternica de somn.,Mda...la mine e exact invers.In loc ca acum sa dorm mai putin,dorm la mult:))

Dar nu se stie niciodata...poate o sa ma "loveasca" asa o idee......incat nu ma lasa noaptea sa dorm si voi fi nevoita sa o scriu.Daca o sa am niste timp voi incerca totusi sa postez capitolul 11(2).E in functie de starea mea de spirit si de timp.Si stati linistiti eu vara stau pana tarziu(foarte tarziu) si eu cum pot scrie mai ales noaptea-va veti alege mai repede cu noi capitole.

Si ca sa nu o mai lungesc...Va urez MULTA BAFTA tuturor!Chiar daca tine numai de note,teze,examene etc!

7 comentarii:

  1. eu am scapatde 3 dintre ele,mai am la psihologie:)
    succes la teze!
    referitor le ce ar putea sa-ti dea,intreaba-ti colegii mai mari care au facut cu profii tai;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie-mi place imaginea :))
    Marti am teza la romana si n-am invatat nimic inca... wish me luck!
    Si noroc si tieee! >:D<
    Ne auzim dupa teze :-s (Nici eu n-o sa mai postez prea des)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ti-ai dat seama ca atunci cand iti e lumea mai draga apare scoala cu toate testele si porcariile si toata strica linistea?Mai,cald,pasarile canta,raul curge usor la vale si de odata...BUUUM!:))
    Noroc cu tezele!:D
    Sper sa-ti iasa bine toate.:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca ai probleme cu timpurile te pot ajuta cu cea mai mare placere. Id-ul meu: ioana_cool97 . In rest, iti tin pumniiii.!:*

    RăspundețiȘtergere