Persoane interesate

vineri, 11 mai 2012

O lista de concursuri...





Hey!!!Ce mai faceti???Cum mai este viata la scoala/liceu/facultate???A mea este varza murata:))
Pentru cei care sunt in perioada tezelor,examenelor,ultimile note,etc va urez multa Bafta!
Si acum lista cu concursuri:

1.Simona organizeaza pe blogul ei un nou concurs de la LEDA(multumiri editurii).Cartile puse la bataie de data aceasta sunt:"ORASUL DE STICLA"(Instrumente Mortale 3),"PRINTUL MECANIC"(Dispozitive Infernale 2),"EVERNIGHT","ADEVAR SAU PROVOCARE"si"UNEORI,SUB CLAR DE LUNA".Tot ce trebuie sa faceti este sa ii trimiteti un mail cu cerintele rezolvate.Concursul se desfasoara intre 11-26mai.Detaliile le gasiti aici.

2.Pe blogul "CARTI CU COLTI" organizeaza un concurs in care puteti castiga "HOLLYWOOD SCANDALS"-ebook.Concursul se desfasoara pana pe data de 31 mai.AICI-gasiti detalii.
3.CONCURS NEMIRA!Pe blogul "WALKING ON LETTERS" se organizeaza un nou concurs in care se pot castiga unul din cele trei premii.Premiul I-"GOSSIP GIRL:NU MA UITA"si "GOSSIP GIRL:UN TRIO INFERNAL". Premiul II-"ORASUL DIN AFARA TIMPULUI",iar Premiul III-"FIICELE LUI ALLAH".
Gasiti detaliile aici.

BannerFans.comBannerFans.com     BannerFans.com      BannerFans.com

4.Un nou concurs LIBRIS-pe "just4books".De data asta premiul este o carte in valoare de 40 de lei,dar cu conditia ca,cartea aleasa sa fie din literatura romana.Va puteti inscrie pana pe data de 28 mai,ora 20:00.
Mai multe informatii,aici.

5.Blogul "BOOKTOWN LOVER" organizeaza un concurs inc are puteti castiga primul volum din "JOCURILE FOAMEI".Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul,si sa va incadrati in perioada 10-25 mai,ora 21:00.Informatiile le gasiti aici.

MULT SUCCES TUTUROR!!!!!!!!!!!!!!!!

2 comentarii:

  1. Probabil ca tu participi la toate, asa ca in primul rand iti urez succes! :D Iar in al doilea rand - sunt interesante concursurile ;;)

    RăspundețiȘtergere