Persoane interesate

duminică, 27 mai 2012

Libera!!!!!!+o bucatica din capitolul urmator...

In sfarsit am scapat de teze.Si cel mai important sunt inca in viata:))Voi cum o mai duceti?Mai aveti teze de dat?
Eu zic ca m-am descurcat destul de bine.La geografie am luat 10.La logika trebuie sa imi aduca teza,dar fiind ca am terminat prima,s-a uitat profa pe teza si mi-a zis ca am o singura greseala.Cat ma poate costa?O sa fie tot un 10 sau hai sa zicem 9.La romana am luat 9.Bineinteles ca am gresit la ce e mai simplu:))mda.Trebuie sa se obisnuiasca profii cu mine ca asa sunt eu.Adika am facut doua caracterizari si o argumentare la perfectie,iar la exercitiul cu sinonime am dat-o in bara:))Acum mai am sa imi aduca teza la engleza.Aici e problema.Stiu ca am scris la ambele compuneri,dar oare cat de corect.Si mai ales cum ma inteleg eu cu profesoara:))sigur ma arde la nota.La tradus eu zic ca am facut destul de bine.Acum sper totusi sa iau un 8.NU vreau sa imi stric media chiar pe ultima suta de metrii.
Destul am dat-o in bara la fizica:))Sunt specialista la asa ceva=)).
Gata destul cu aberatia.Mai am de adunat cateva note si gata.Si fiindca incep sa am mai mult timp,o sa ma intorc la scris.Stiu!Cam mult liber mi-am luat.Sa nu mi-o iau in cap:p.Sincera sa fiu imi este cam frica.Adica am mai incercat sa scriu la el,si pffffffffff!!!Nu mi-a iesit mai nimic.Mai ales ca in acest capitol,va contine mai mult dialog,pentru ca se vor pune multe intrebari....si stiti eu nu stau bine la acest capitol.Ce ma fac?
Sper sa aduc capitolul repede....cu toate ca acum mai am de facut o compunere pentru un concurs si nu am nici o idee.Sa ma ajute cineva!:))


Acum sa nu ma bateti.Asta e o particica din capitol.Nu stiu daca va ramane chiar asa si totusi vreau sa-mi spuneti parerea(mie nu prea imi place cum a iesit):

"Chris cazu de pe scaun din cauza rasului,in timp ce Ian clipea nedumerit.Se ridica si el de la masa,ocolind-o si venind incet spre mine.Am  facut un pas inapoi,dar el era deja langa mine.Isi incolaci bratele,in jurul taliei mele,aducandu-ma suficient de aproape pentru a ma imbata cu mirosul mirific de trandafir si crin,si pentru a-i simti respiratia fierbinte peste fatza asemenea unei brize delicate.Isi inclina capul,astfel depunand un sarut pe lobul urechii.Inima imi zvacni in piept,temperatura corpului crescand cel putin de doua ori,simtind furnicaturi,iar golul din stomac,parea ca se adanceste asemenea unei gropi fara fund.
             M-am cutremurat,in timp ce picioarele le simteam din ce in ce mai moi.Ian isi ridica privirea,zambindu-mi invingator:
             -Sa sti ca nu e o idee rea,spuse ganditor.Ce zici de sclava mea personala?
             Se apleca pentru a-mi saruta din nou gatul,dar l-am impins,uitandu-ma urat la el.
            -Ai iubita,neghiobule!am afirmat furioasa."


Si acum o melodie cu care sa va delectati desi este foarte veche.Dar asa ma simt eu acum:

10 comentarii:

  1. Ma bucur pentru tine!Sa nu-ti fie frica de ceea ce sri.Sunt sigura ca daca nu e la fel de bine ca ceea ce ai scris pana acum,tot nu e atat de rau pe cat spui.
    In legatura cu concursul ai putea sa scri despre teze si cum le vad elevii sau ceea ce fac ei (inafara de a invata) cand e timpul lor.:)
    Mi-a placut partea din capitol pe care ne-ai aratato.Ma bucur ca allexis nu se lasa chiar asa usor.:)
    Bafta in continuare la scoala,pentru ca inca nu s-a terminat si asa cum am mai spus,nu-ti fie frica sa scri.:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bravo,fata!!!esti de-a mea...o fata nu trebuie sa se lase usor:))ma bucur ca ti-a placut!!!
      multumesc pentru urari si bafta si tie la scoala!

      Ștergere
  2. Deci sa o luam cu sfarsitul(stiu,tipic mie) asa acum...Ian are iubita!!!! :O:O:I O_O O_O Cam asa arata fata mea...ok...si daca are iubita...ia stai scalva personala?! OMG! O dau in aberatii!!!!
    E doar vina ta!!! :)):))
    Deci in concluzie...imi place "bucatica" aia din capitol :)) Si nu iti fa griji eu ador dialogul e modul meu de expunere favorit...:))
    Tezele...ce mai viata... Eu stiu doar la mate ce nota am luat,la geografie si la romana trebuie sa ni le aduca maine..adica azi ca e luni :))In concluzie la mate am luat 10...nu credeam ca ma voi intelege atat de bine cu ea :))
    Ma bucur ca ai luat note atat de mari si sper ca si la engleza sa iei o nota mare! :*Ce sa zic am o "fiica" desteapta. Manca-o-ar mama pe ea! :)) :*
    E o veste superba ca te vei ocupa din nou de fic...:X
    P.s. Diabolico. Am postat capitolul 37 ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ti-o place tie dialogul....dar eu nu stau bine la aceast categorie....nu vrei sa-mi faci tu dialogul si eu iti fac naratiunea cu descrierea:)) am iesi mai avantajate...nu stai!!!tu stai bine si la categoria naratiune si dialog...mda
      ce fatza socata ai!!!cand ai zis ca ian are iubita ma asteptam sa ai asa o fatza dezgustata!:))dar vad ca ideea cu sclava personala iti place:)) unde te duce si pe tine gandul!:))
      ma bucur ca ai luat 10 la mate!!!vai ce mamaika geniu am:X stiu ca vei lua si la celelalte note mari,nu-mi fac probleme.si sa sti ca nu ma poti manca...ai manca numai oase:))mai ales ca acum sunt si racita...bleah!!!nu am gust bun:))=)):p

      Ștergere
  3. Toate ca toate dar dupa mine ai facut mai mult rau pentru ca acum sunt si mai curioasa sa vad ce va urma:X:X:X
    Iubesc aceasta poveste si sincer mi-ar placea ca ea sa fie sclava lui:->
    Imi plac lucrurile de genul dar nu intreba de ce:)))
    Deci fara sa o mai lungesc cand vine continuarea?:o3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vad ca faceti front comun cu ian....auziti vreti ca ea sa ii fie sclava???????:)) nu tine-ti delco cu ea:p
      continuare inca nu stiu....mai pe la sfarsitul saptamanii...sa vad cand am timp sa scriu:x

      Ștergere
    2. Am o minte mai ciudata dar da eu tin cu Ian :))

      Ștergere
  4. Lasa-ma papa la mareee, vreau distractie si soare \m/ :))
    Particica pe care ai scris-o din capitol m-a atras, abia astept sa il citesc :D. Eu din pacate mai am o teza si vreo cateva teste =((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bafta!!!sa iei numai note mari:X:X:X
      si cu faza"Lasa-ma papa la mareee, vreau distractie si soare"...la mine ploua de o saptamana:)) asa ca numai soare nu vad eu:p

      Ștergere
  5. pff...:X:X...aceasta mica particica de capitol mi-a starnit curiozitatea..:X...
    oare chiar o va face sclava lui?
    oare el chiar isi face o alta iubita?
    si aaa...da...se vor saruta in sfarsit in acest capitol?
    ian e bun numai de amagit...ofof....baiatul asta!!

    RăspundețiȘtergere