Persoane interesate

luni, 8 octombrie 2012

Palavrageala de luni

Scuzati-mi absenta de saptamana trecuta.Doar ca am avut o saptama teribila si se pare ca lucrurile nu arata prea bine pentru mine.
Dupa ce profa de fizica mai avea putin si ne lua la bataie pentru ca nu am stiut sa scriem "Mendeleev Clapeyron" din cauza ca noi spuneam "Mendeleev(unii chiar cu un singur "e") Clapeyon...ne-a pus sa scriem de o suta de ori acest minunat nume...cred ca Mendeleev saracul s-a rasucit in mormant de atatea injuraturi cate a primit:)).
In aceasta seara am terminat "Alexandru Lapusneanu" si vreau sa va spun ca au fost cele mai orbile 35 de pagini din viata mea.Why God,why?!?Am avut o lunga discutie cu mama de ce trebuie sa citim aceste carti...de ce nu invatam si noi despre autori straini sau cel putin autori romani contemporani.Si raspunsul mamei a fost unul epic"Inveti despre stramosii tai".Mda!Si copiii copiilor mei vor invata tot despre ei?Si se mai intreaba lumea de ce nu evoluam?Pfff...dar hai ca deja palavragesc prea mult.
Lumeeeee.....urasc chimia!Daca ma mai pricepeam la chimia anorganica,la asta organica sunt VARZA...
Ah,da!si la muzica profu vrea sa ne facem muzicieni...si ne spunea cum mana dreapta sa gandim notele si sa formam nu stiu ce acorduri si cu mana stanga sa gandim alt portativ.Dar ce sunt eu?Napoleon sa fac mai multe lucruri deodata???
Au inceput ascultarile si deja ma simt superrrrrrrrrrrrrrrrr obosita.Voi cum o mai duceti???
p.s.:Nu uitati ca am postat capitolul 15(2) din Bitter-sweet feeling!

7 comentarii:

  1. Acelasi sentiment.
    Am urat Alexandru Lapusneanu. A fost sadic, plictisitor, oribil, fara nicio morala. Si din Scufita Rosie invat mai multe lucruri. Ce n-as da sa ne schimbe lecturile din programa cu unele mai... descifrabile. Dragute, nu stiu.
    Romania.

    RăspundețiȘtergere
  2. N-o ducem nici noi mai bine. Deci nu-ti fa griji ca nu esti singura:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aaah, si cat despre Alexandru Lapusenanu... vei fi nevoita sa citesti si lucruri mai urate de atat (asta daca nu le-ai citit deja...)

      Ștergere
  3. Pff super nasol...de obicei lecturile pentru scoala sunt oribile,doar e scoala. :|

    RăspundețiȘtergere
  4. Nasooooool!

    Am o leapsa pentru tine:)
    http://maria-lumeapovestilor.blogspot.ro/2012/10/leapsa-by-me.html

    Love you:X:*:*:*


    mISS sALVATORE

    RăspundețiȘtergere
  5. nu stiu daca iti vine sa crezi sau nu dar vei ajunge sa iti fie dor de liceu, chiar si de profii nebuni, de materiile lor, vei rade la toate amintirile cu ei...eu asa as da timpul inapoi sa mai fiu in liceu...pffff...:X:X
    astept urmatorul capitol din poveste:X...cand il postezi?
    :*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Dap,nu esti singura care a absentat din blogosfera,ce tine de operele studiate la romana sunt intrutotul deacord cu tine,cu citi ani in urma s-a facut programul scolar,credca trebuie facute schimbari majore in lista de lecturi ale elevilor.
    Chimia nu a fost niciodata preferata mea,ce sa-i faci oamenii de creatie sunt un pic mai aerieni,cu capul in nori,iar noi avem o samita de om de creatie in noi.
    Daca ai timp arunca o privire aici http://danieladiaryonlinedany.blogspot.com/2012/11/doar-daca-vreti-voi.html
    am nevoie de parerea ta

    RăspundețiȘtergere