Persoane interesate

duminică, 16 septembrie 2012

Primul meu interviu+ultima zi din vacanta...







Si iata ca si ultima zi de vacanta a trecut fara parca sa o simt...De maine sunt oficial clasa a-X-a.YAY!!!Desi cred ca in primele doua luni,la teste voi scrie ca tot clasa a-IX-a:)) Eh!ce sa fac..din obisnuita.Si anul acesta invat dupa-amiaza,ceea ce mie nu-mi place.Abia astept clasa a-XI-a si a-XII-a ca sa invat dimineata.Poate unii ar zice ca e mai bine sa inveti dupa-amiaza,dar mie nu-mi place.Dimineata invat si scriu...dupa-amiaza la scoala si seara televizor,un pic de net si somn.Si apoi o luam de la capat!Nu am timp de nimic...
Nu pot zice ca astept aceasta zi cu foarte mare entuziasm...cu colegii nu sunt intr-o relatie extraordinara...doar "prieteni" in clasa.Nu e vorba de ura sau altceva...doar ca nu avem puncte comune.As vrea uneori sa am cel putin un coleg cu care sa pot vorbi despre carti sau despre scris.Dar daca se deschide subiectul e ca si cum ai pune in aceeasi ecuatie vampirul si usturoiul:))
As putea spune ca scap de o rutina si o sa intru in alta rutina.O sa incerc sa postez la sfarsitul saptamanii,sau din doua in doua saptamani(asta la "Bitter-sweet feeling")...dar voi mai posta intre timp si alte chestii despre scoala,concursuri,ganduri,leapsa!
Of!S-au dus noptile nedormite,statul degeaba,cititul cu orele,caldura,inghetata,piscina...S-au dus minunatele clipe cand viasam cu ochii deschisi,cand stateam la taclare cu orele cu prietenii...S-AU DUS!

btw.(voi aveti uniforma???pe noi ne pune sa venim in fusta/pantaloni gri si sacou bleumarin)-dar din cate am inteles ne schimba directorul...cica vine o directoare care a predat la noi engleza si din cate am inteles nu e prea stricta cu uniforma-cica trebuie sa ne prezentam decenti(oare ce inseamna asta in conceptia profilor?)


O MARE VESTE!Pe "The Gift Of PaSSion" puteti gasi primul meu interviu!Il puteti citit aici.

4 comentarii:

  1. Acelasi sentiment. Uhm, inainte chiar eram impotriva uniformelor, dar acum, cand nu mai am, parca nu mai pare asa rea ideea :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Pff, greu! Spre fericirea mea eu invat de dimineata.
    Am cam aceleasi ganduri...de asemenea nu voi mai avea mult timp la dispozitie...
    Regret ca a trecut vacanta...a fost o vara draguta. Am un regret urias totusi...nu am reusit sa termin ficul,iar acum in toamna se face un an de cand am inceput sa scriu la el.
    In fine...iti urez multa bafta in noul an scolar! :* >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. La mine nu este nici o uniforma si ma bucur foarte mult pentru ca le urasc. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Eh, inceputul scolii e greu pentru toti elevii, dar dupa ce vom termina cu scoala ne va fi dor de-un "15 septembrie" :D (la mine a fost ultimul tura asta :-s ; facultatea nu se pune :D )
    Te-am pupat! >:D<

    RăspundețiȘtergere