Persoane interesate

luni, 24 septembrie 2012

Palavrageala de luni-saptamana 2 de tortura

Imi pare rau ca nu am mai postat de lunea trecuta,dar am avut o saptamana grea.Cine zice ca prima saptamana de scoala e usoara s-a cam inselat.Dupa un orar ca naiba,toata saptamana am iesit numai la ora 8.A fost groaznic.Profesorii ne amenintau cu ascultatul si cu testele initiale.Asa ca trebuia sa recapitulez materia de anul trecut.Doar de'...mi-am zis cu o saptamana inainte sa repet,dar eu nuuuuuuuuuuuuuuu.Acum sufar...Profesorii cum ma stiu fata desteapta,se asteapta la note mari.
Norocul meu ca mi s-a mai schimbat orarul si mai ies si eu pe la 7:)Am cunoscut-o pe profa de ed.antreprenoriale...Nici daca vrei sa dormi la ora nu poti ca tipa toata ora.Cea de psihologie vorbeste mult fara sa scriem nimic.Si apoi se asteapta la teza sa facem ce?Socul cel mai mare....ni se spusese ca avem o noua profesoara de fizica.Toti s-au bucurat deoarece cealalta profesoara desi este cea mai buna din judet si daca esti la mate-info inveti frate fizica,este foarte exigenta cu niste reguli stricte si care nu accepta niciodata nici un fel de scuza.Si cand vine ora de fizica SOCUL SOCURILOR.Pe usa intra vechea profesoara.Am ramas cu totii pur si simplu cu gura cascata.Nimeni nu scotea nici un sunet.Nici macar nu am salutat-o.Si ea se uita la noi cu o fatza gen:"Voi ce aveti?".
La romana avem un nou profesor,adecvat profilului nostru Uman.Ne-a dat deja operele pe care le studiem:"Harap-Alb","Hanul Ancutei""Alexandru Lapusneanu","Enigma Otiliei" si "Ultima noapte de dragoste.Intaia noapte de razboi"+poezii.Eu zic ca e buna aceasta schimbare deoarece ne va ajuta la bac.La geografie am dat de naiba deoarece am de scris toate statele lumii+capitala+populatie+suprafata.Si sunt muuuuuuuuuuuuuuulte.Si presupun ca dupa trebuie si invatate.
Anul acesta m-am decis sa merg la olimpiade si sa incerc sa fac cat mai multe activitati extra,deoarece am nevoie de diplome pentru facultate.
Ah!M-am inscris ca cercetas!!!!Yupi.....abia astept.O sa invat sa fac noduri,bratari,mergem pe munte cu cortul....abia astept.Si pana joi am de facut o compunere despre "Importana limbilor straine" la engleza,eseu cu care trebuie sa ma duc vineri sau sambata cu el la un concurs"Ziua limbilor straine".Urati-mi noroc!
Despre colegi nu am ce sa va spun prea multe.Peste vara s-au transformat toti baietii in "bad-boys",iar unele fete si-au luat fitze si mai multe.Asa ca eu imi petrec pauzele cu altii de la alte clase,cu care ma inteleg mai bine.
Imi pare rau ca nu am scris continuarea la "Bitter-sweet feeling",dar in weekend am fost plecata.Promit ca voi scrie si voi posta saptamana aceasta,cel mai probabil sambata.Intre timp voi mai incerca sa mai fac o postare oricat de scurta ar fi...a si am inceput sa lucrez la un nou proiect pe care doresc sa-l termin;de data asta as incerca ca la final sa arate ca o carte pe care la anul sa o trimit la un concurs.Daca o sa am nevoie de vreo opinie sper ca pot apela la voi.
La voi cum merg lucrurile?

4 comentarii:

  1. Lucrurile au mers foarte bine, apoi bine, apoi prost, aveam impresia ca merg din ce in ce mai prost (ca deh! vin testele), dar sunt sigura ca dupa teste vor fi perfecte (pentru mine). Ce inseamna perfecte din punctul meu de vedere? Ei bine, incep concursurilke, la care bineinteles ca merg, prin octombrie-noiembrie incep pregatirile pentru olimpiade (vreau neaparat la mate si fizica, dar cred ca o sa merg si la romana si biologie), incep sedintele de consiliu, incep orele extrascolare de Informatica, Jocuri Logica si Engleza distractiva si vin tezele (sincer, mi-e friza de teste-orice fel de test, dar iubesc tezele, concursurile si olimpiadele).
    Si, nu! Nu sunt o tocilara:D Succesc la scoala si in tot ceea ce iti propui.

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa ai o gramada de batai de cap cu activitatile extra x_x Dar vor fi fun! :D
    Faza cu cercetasii e mega-extra-super-tare! La noi nu am auzit sa existe asa ceva :-s

    RăspundețiȘtergere
  3. Noroace! :D Se pare ca nici tu nu scapi usor :) Sper sa te descurci anul asta. Fain la uman, am si eu o prietena acolo. Au un orar super (in a 9a) si mi-as dori si eu sa mai fac latina dar eu nu. Mie mi-a trebuit mate-info. In a 12ea am 7 ore de info! Vai vai :)) Si eu am avut colege cu titze.... toti avem. Dar e mai fain sa ai prieteni din alte clase (desi nu iti poti copia temele de la ei :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Hei ! Si la mine la liceu s-a facut chestia cu limbile straine :) Eu a trebuit sa fac o harta cu tara Danemarca si sa desenez niste chestii specifice tarii, plus sa zic alte chestii despre ea. Si m-am chinuit degeaba , fiindca nu au fost decat vreo 20 de copii , cand eu credeam ca trebuie sa le prezentam in fata catorva sute :P
    sI LA SFARSIT AM PRIMIT SI EU O DIPLOMA :p Atata chin pt o diploma ! :))

    RăspundețiȘtergere