Persoane interesate

sâmbătă, 8 septembrie 2012

Capitol nou+concursuri

Sa stiti ca am postat capitolul 15,prima parte,pe care il gasitit aici.De asemenea aici puteti gasi cateva detalii despre concursuri.Va astept parerile!

Si voi ce mai ziceti?Eu joi am fost la prima mea ora de meditatie la engleza.A fost bine,cred!Doar ca acum am de facut un eseu de minum 300 de cuvinte pe baza expresiei "Suntem ce mancam"...presimt ca va fi mult rosu pe foaia aia.Cum va distrati pe ultima suta de metrii?(Chiar sunt curioasa)Cine s-a uitat la Video Music Awards?

5 comentarii:

  1. Eu mă plictisesc.Aştept să fac shopping.Acel shopping dinaintea începerii şcolii.Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu ma omor cu inceputul scolii. Desi am avut o vacanta mai mult decat plictisitoare, nu-mi doresc absolut deloc sa se termine. De distrat nu se pune problema, sunt o persoana rece careia nu-i place sa iasa in oras "ca fetele". Ditractia mea consta in a citi cat mai mult si a ma ascunde de oameni cat mai am posibilitatea.
    La VMA nu m-am uitat-am preferat un film, mult mai interesant pentru mine.
    Ah, si...mama draga, habar n-as avea ce sa scriu intr-un eseu cu tema Suntem ce mancam. Adica? Sunt un cartof? Sau o vaca?:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Varul meu a plecat,asa ca ma pun pe citit si pe scris - sa vedem ce inspiratie mai am - ,si desigur,trebuie sa ma pregatesc de scoala - naspa!

    La VMA m-am uitat si-a fost betoooooooooon!

    Love you:*:*:*

    Miss Salvatore

    RăspundețiȘtergere
  4. Hei ,ai o leapsa de la mine :*
    http://bonaculipici.wordpress.com/2012/09/13/leapsa-2/

    RăspundețiȘtergere