Persoane interesate

sâmbătă, 21 aprilie 2012

Nu dati cu pietre in mine!!!

Stiu ca am intarziat cu postatul...imi cer mii de scuze.Dar stiti cum este...inca putin si ne intoarcem la tortura.La mine cel putin,ma ia cu frisoane cand ma gandesc.Se vor pune profii pe noi cu niste pretentii:( Nu prea avem note...si acum bineinteles ca va fii vina noastra.In curand vor incepe si marile noastre pregatiri pentru teze...of de ce trebuie sa dam din nou:((Si de ca acum sunt la liceu trebuie sa mai dau si 4 teze:romana,logika,engleza si geografie.Sincer nu stiu la care imi este mai frica.Vedeti voi...tot anul o duc foarte bine si cand vine vorba de lucruri mai importante ca tezele-pffffff....o dau in bara.
Sa vedem la romana:"MOROMETII"-ihhhhhhhhhh-oribil."Povestea lui Harap-Alb"-iar basme???si nici macar nu e unul mai scurt."O noapte furtunoasa"-asta inca nu am terminat-o.Deja ma ia cu rau.Nu puteau sa de-a si ei nu stiu-Twilight,Academia Vampirilor bine o carte fantasy ca sa nu ziceti ca vreau numai vampiri....NU!!!bineinteles-parerea profesorilor-"E o pierdere de timp"ce sa zic,ca parca daca citesc MOROMETII nu este acelasi lucru.Sa ii vad pe aia cum sar la bataie,cum copiii fug de acasa si etc.
La logika-nu imi este asa frica.Desi cand o sa imi de-a profa un SILOGISM de 10 randuri,m-am dus drk.
Geografie:nu mult-doar doua capitole:ATMOSFERA si HIDROSFERA-si nu sunt putine pagini:)) Dar cand ma gandesc ca inca nu a terminat si mai are de predat...pffffff!!!simt cum ma ia o migrena:))
Si tobele va rog......ENGLEZA:ei bine in generala aveam numai 10.Si aveam o profesoara foarte exigenta.Lucram si la PC-teme pe blog....plus profesoara din America.Si acum liceul-o sa ma limitez decat la atat:Nu o suport pe profesoara si nici dumneaei pe mine.Si sa zicem doar asa ca si-ar dori sa ma duc la meditatie,de fapt daca s-ar putea sa mergem toti la meditatie.Si deja s-a oferit dumneaei sa ne mediteze.WOW!Bineineteles ca daca va fii ca in primul semestru:"Copii veti da teza marti".Vine marti,noi nu facusem nici macar asa o ora sa ne pregateasca pentru teza."Copii dati teza joi."Joi"Copii dati teza martea care vine"Marti:Copii dati teza joi".Foarte dragutz...si cika sa facem si noi o mica pregatire inainte de teza.Poi am facut?!?!Nup:D  Asa ca sunt oficial MOARTA.

Stiu am deviat de la subiect...dar acum in ultimele zile cand ma gandeam la ce ma asteapta...deja mi se intorcea stomacul pe dos...asa ca am zis sa profit de ultimile zile de libertate.Plus ca acum la noi in oras e sarbatoare:SFANTUL GHEORGHE-Si este ziua orasului-stiu Giurgiu-parca nu se potriveste-dar cine sunt eu sa ma opun:)) Si am avut si niste zile mai urate cu ploaie si cand iesea soarele bineinteles si eu eram afara.Dar stati fara griji o sa postez curand!Sper sa va distrati pe ultima suta de metrii...Bafta la scoala!
Si scuze pentru aberatia de mai sus-m-a cam luat valul!:D

6 comentarii:

  1. Nu-i nimic,te inteleg percect:))Mare chef ce-am eu de scoala de luni in colo....Mi-e raaaaaaau!Sincer,as prefera sa ma bat cu vampiri[ nu c-as putea prea mult:))...ma termina intr-o clipa]dar ar fi mai bine decat scoala[bleah]Profii sunt mai rai ca vampirii!Pana si Klaus e mai bland:))

    Hai ca te las,si-ti urez si eu multa bafta la scoala!

    Love you:*:*:*

    Miss Salvatore

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt de parere ca la scoala ar trebuis a se studieze lecturi actuale, nu porcariile alea din perioada razboiului sau chiar de dinainte. Frate, au trecut 100 de ani, gata!!! Or fi fost valoroase al vremea lor, dar acum mai apare si altceva!!! Si mie mi-e groaza de teze :-< In a doua saptamana am deja una din ele :| Si nu mai stiu nimic :-<.
    In fine, vom supravietui! :D. Oricum, dupaia vine vacanta :x

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am inceput deja scoala.De lunea trecuta asa ca m-am mai obisnit putin.:))
    Iti urez succes cu tezele.In momente ca astea ma bucur ca nu invat in Romania.:))
    Imi pare rau ca acum o sa ai mai putin timp sa scri.Dar...INVATA!
    Spor la scoala si...vezi ce faci cu profa de engleza.:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci...
    1.Am crezut ca ai postat urmatorul capitol :-w
    2.Bafta cu tezele, noi inca n-am fixat datele, dar ne asteptam l ca e mai rau x_X
    3.Nici eu nu inteleg mai nimic cand citesc carti precum:Morometii, Fratii Jder, parca sunt pe alta limba :))) Adica "sunt arhaisme si regionalisme" 8-|
    4.Bafta si tie la scoala, macar eu inca sunt la 5-8, dar tu cu liceul...x_X
    5.Ma rog sa-ti pice Jurnalele Vampirilor la teza la romana :)))Si tu roaga-te pentru mine sa-mi pice Twilight :)) Toata lumea multumita, nu?:>
    Succes!:*

    RăspundețiȘtergere
  5. As putea sa te judec...dar nu o sa o fac.Stiu cum este sa fi stresat din cauza scolii...eu am evaluarile nationale in vara,deci iau vacanta9pe bune0 abia pe 2 iulie,dupa afisarea repartizarilor la licee. Off...cat mi-as dori sa intru la bio-chimi...asa ca deviez de la subiect:))
    Tezele sunt foarte stresante...eu nu dau la engleza sau logica,in schimb dau la geografie si cand imi amintesc ma bucur ca nu am ales sa dau la istorie (Eeee Luiza...istorie :> :)):)) ) Si cu toate astea e tare greu sa inveti pentru toate si sa te ocupi si de blog...oribil.Eu am avut zile cand veneam de la scl la doua dupa-amiaza stateam o jumatate de ora apoi ma apucam de scris si de invatat.Era innebunitor si inca este,insa ma mai ocup si de blog,mai scriu la fic. E ca o relaxare ce iti oboseste creierul si mai mult :)) Dar asta prefer sa fac .
    Ce pot zice,mult succes cu ENGLEZA (in primul rand) si bineintles si cu celelalte. Nu te stresa sa postezi...stiu ca si eu te mai presez insa e doar asa.Nu vreau sa fiu stresanta si cicalitoare asa ca posteaza cand poti tu. Aaa...nu uita,de la stres faci riduri asa ca "Keep calm and laugh with Andrew" :)) Na,ca iarasi dam de engleza! Firar ea de treaba sa fie! :)):))
    Mult succes cu scoala! :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu nu dau cu pietre in tine dar sunt nerabdatoare:x
    Chiar daca imi fortez ochii, tot citesc:-j

    RăspundețiȘtergere